Search the Community

Showing results for tags 'r9 390'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Game Announcements & Forum Info
    • News & Announcements
    • Forum Rules & Guidelines
  • Gameplay Discussion
    • General Discussion
    • Tactics & Strategy
    • General Help
  • Bug reports & Suggestions
    • Suggestions & Feedback
    • Bug Reports
    • Test Server Bug Reports
    • Teamer / Cheater Reports
  • Community
    • Introductions
    • Looking For Players
    • Off Topic
    • Community Content
    • Live on Twitch
  • Other Languages
    • German
    • French
    • Russian
    • Polish
    • Chinese
    • Spanish
    • Portuguese
    • Arabic
    • Turkish

Found 2 results

  1. HI guys i would like to desperately ask You for help. I have been having issues with this game regardless very decent specs. Multiple rebooting used to be the solution for last couple of days but it seems to no longer work . Whenever i launch the game, the black screen with BLUEHOLE logo loads up full screen, then the window shrinks once i get to main menu. I attach a screenshot explaining it all. I have only 3 basic resolution options to chose (800*600, 1024*720, 1920*1080), besides that the game seems to work as normal, but if i get into the game, my fps is horrible and game feels veeery rough - i get like 19 fps. The lower resolution i set, the smaller the window gets, outside of window stays unchanged and i can use desktop as normal without ALT TABBING the game although its set to full screen as you can see. Please guys, help as I am desperately trying to find a solution. Steps already taken: Complete Windows reinstall Game re-downloaded All drivers updated Power plan set to high performance Deleted AMD Crimson Relive Deleted AMD Raptr My specs: CPU: Intel i7 6700K SKYLAKE 4.00 GHZ GPU: AMD MSI RADEON R9 390 series 8 GDDR5 MB: MSI z170a m5 gaming RAM: Corsair Predator 16GB (8x2) SSD1 System: Kingston HyperX 240 GB SSD2 Games/Programs: Kingston HyperX 480 GB LIQUID COOLING: Corsair H100i v2 PSU: Corsair AX 860 Modular HDD 8TB STORAGE
  2. Bug Description: There is a triangle shaped pixel massacre everytime i enter a building. Date Seen: 23rd / 24th Troubleshooting Attempted: I tried different Video Settings and checked for driver updates. Other Information: Its only in buildings not outside. Launch Options: none System Specifications: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 3820 @ 3.60GHz 42 °C Sandy Bridge-E 32nm Technology RAM 16,0GB Dual-Channel DDR3 @ 933MHz (10-11-10-30) Motherboard MSI X79A-GD45 (8D) (MS-7760) (SOCKET 0) 28 °C Graphics TOSHIBA-TV (1920x1080@60Hz) BenQ RL2450H (1920x1080@59Hz) BenQ XL2411Z (1920x1080@60Hz) 8192MB ATI AMD Radeon R9 390 Series (ASUStek Computer Inc) 60 °C Storage 223GB SanDisk SDSSDA240G (SSD) 28 °C 111GB SanDisk SDSSDA120G (SSD) 34 °C 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0 (SATA) 43 °C 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0 (SATA) 39 °C Optical Drives No optical disk drives detected Audio High Definition Audio-Gerät