Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'direcpath'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Game Announcements & Forum Info
    • News & Announcements
    • Forum Rules & Guidelines
  • Gameplay Discussion
    • General Discussion
    • Tactics & Strategy
    • General Help
  • Reports & Suggestions
    • Suggestions & Feedback
    • Bug Reports
    • Test Server
    • Report a player
  • Community
    • Introductions
    • Looking For Players
    • Off Topic
    • Community Content
    • Live on Twitch
  • Other Languages
    • German
    • French
    • Russian
    • Polish
    • Chinese
    • Spanish
    • Portuguese
    • Arabic
    • Turkish

Found 1 result

  1. So to preference this, I posted the below earlier today but have done loads of research on what it could be. I started seeing this common ISP provider pop up that I use as well, DirecPath, so now I'm reposting what I did earlier today. I'm wondering why is DirecPath/Gigamonster keeping us from being able to enter the game, and if anyone else who uses these 2 ISP are having the same issues or if you aren't at all. Bug Description: Game loads up to the main screen no problem when initiated and begins the loading screen into a match with no problem. Once the game begins loading in the lobby area with the crashed plane, it freezes up completely. Sometimes it loads up my character, the characters around me & backgrounds (water/trees), but my character can't move and the other characters aren't moving as well. The water and trees in the background though are moving naturally. The image below is an example of what it loads up sometimes whenever it doesn't load up my character/other players. Date Seen: 7/16/17-current Server: Not on the Test server. Troubleshooting Attempted: Updating windows & drivers up to date. Verifying the integrity of the game on steam Installing on HDD & uninstalling, then reinstalling on SSD which contains the OS. Running steam as admin Disabling Windows Defender Disabling Firewall Disabling all Antivirus Manually starting BattleEye CC Cleaner Tried playing with graphics settings Downloaded reshader pack Restarting computer Running switching from both wireless to wired Other Information: Initially, I was getting a "Steam can't Initialize" error message when loading into the main menu, but I fixed that when updating windows/drivers. I've had other issues with multiplayer Early Access games as well specifically Conan Exiles, so it very well could be something with my PC. Launch Options: No specific System Specifications: Operating System: Windows 10 Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980 CPU: i7-4790K Ram: G. Skill Ripjaw (2x8GB)
×