Jump to content
Jasper laD91

Anyone getting a lot more network lag detected than normal?

Recommended Posts

Posted (edited)

Ever since the newest update I've been getting so much lag and it's always right before I get killed or when someone is in my vicinity? This has nothing to do with Internet,  it was fine before this

Edited by Jasper laD91
Forgot coma

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ve always had it, it seems to be getting worse too it never use to get me killed now it happens allot in final 10 I’m peeking a tree then I get the error and I’m running through a field getting shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, that also happens to me it's so annoying. Now when I hear footsteps I get the error, hear one shot and I die. On the bright side, the game hasn't crashed in about 3 weeks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ever since update 9 i am getting a tons of lag there is nothing wrong with my internet as i play call of duty and forza 7 with no problems the lag mostly gets super bad when starting to get into a battle or go after a care package hopefully it gets fixed bc im done till it is

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same. Game was completely fine on Monday, but now since yesterday. "network lag detected" every 30 seconds, sometimes more when it seems like people are around.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've experienced network lag one time, and that was at least two months ago. Never has been an issue for me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It used to happen to me constantly when I was on wi-fi and wired just wasn't an option. Ever since I got me one of those powerline extenders, it never happened since. Brilliant product recommend 100% 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ya more network lag than usual.. and I am rubberbanding again since hotfix.  

 

X1X.  They are definitely running out of smoke and mirrors.  They are constantly declaring more features when something new adds more set backs.  

 

I am aware its a game preview fan boys.  I enjoy the game; definitely holding my breath.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, djscobomb said:

I've done both doesn't matter in my case.  It never did this before.

Neither hardwire or powerline will likely help rubberbanding as that seems to be a byproduct of the server than anything local. Although I haven't experienced rubberbanding is a couple of patches now.

 

Hardwire/powerline are solutions to being on a wifi connection.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have definitely noticed an increase in instances of Network Lag since the hotfix. So far, none have cost me any more than mild annoyance, but it's definitely increased.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it the first day of the hotfix and before I reset my network. 

After I did that I haven't had any issues. I also have to play in a different regions servers due to the lack of players in Asia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×