Jump to content
Pubb G

Network lag detected

Recommended Posts

Into the game. Cannot find a match in squads. Keeps loading into match making.

Cannot play squads 

Solos is the only thing that loads but 5 minutes into game netowork lag

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Same here xbox one x 

2 games both around the 3 minute mark of first circle

Edited by lllortnnnif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dropped into Sao Martin and went to open a door when I received the network lag detected box. I was able to open all of my menus but not able to move. OG XB1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

For Xbox, my squad landed at water plant was able to loot for about 5 minutes then network lag timeout kicked us all from game.

HawainPunchEr

Edited by HawainPunchER

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Playing on xbox one X everything loaded in before landing grabbed a few items and then network lag detected. Soon followed by a crash. 

D80DDAF8-C7AD-490D-9B0C-CA665C2E22C0.jpeg

Edited by Jeremy alonzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

may be caused by server load. hopefully will smooth out later in the test 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're aware of this issue and it's being looked into now.

Please be patient, there are a lot of people trying to get on. :) 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Experienced this issue in the first two games I’ve played. 

 

XB1X connected via Ethernet.i

 

Edit: happened on third game, always occurs around 3 minute timer on blue zone.

Edited by North3rn Munk3y

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Same here! This is absolutely ridiculous. Why come out with a new map and “test server” when you’re original server isn’t good? Connection timeout every time. Thanks.

 

XB1S

Edited by Dgwoodyjr

Share this post


Link to post
Share on other sites

My first 3 games have Network lag occur within first 7 minutes. The screen says "Network Lag Detected" and never recovers. I've only had network lag once on live server and it was yesterday and the same thing happened; everyone is froze indefinitely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×